MG6, todella tappavat Honda Civic Sportsin?

- Jun 07, 2018-

Uskon, että kun näet ensimmäisen kuvan, sinun pitäisi tietää, että tämä auto on nimeltään MG 6, joka on malli, joka on äskettäin raportoitu liikkuvan yli Honda Civic. Kuitenkin tänään esittelemämme auto on todellakin On todella mahdollista murskata Civic radalla, koska tämä auto on uusi MG 6 Silverstone -radan versio kuunneltuaan auton nimen version tietää, tämä auto syntyi mallin raita.

Kerro lyhyesti lyhyesti, mitä musta tekniikka on varustettu tällä autolla. Koska se on radan versio, varmasti auto on varustettu jarrusatulilla, renkailla / vanteilla ja alusta säädetään uudelleen jne. Sisällä ei ole paljon eroa tavallisesta versiosta. , joten ei ole paljon tilaa mainitsemisen arvoinen.

Auton parametrit, MG 6 Silverstone -radan versio on edelleen 1,5 T moottorilla, suurin teho on 169 hevosvoimaa, huippuvääntömomentti 250 Nm, siirtoverkko vastaamaan 7-vaihteinen kaksoiskytkimen vaihteisto, mutta rungon ja jousituksen jälkeen uusi sopeuttamiskoulu, niin kansalaiset voivat myös kukistua? Odottakaamme ja näemme.

MG6 .jpeg