MG E-motion Uutiset

- Jul 30, 2018-

Se oli oppinut virkamies MG Auton MG E-motion-konseptiauto massatuotantona vuonna 2020 ja tullut projektin. Tällöin tuotanto-versio on edelleen kaksiovinen neljän istuimen coupe.

MG E-motion-konseptiauto aloitettiin 2017 Shanghain autonäyttelyssä. Uusi auto on erittäin urheilullinen ulkonäkö. Etuseinän hyväksyy uusimmat matriisi säleikkö MG perhe. Chrome edessä ympäröi liioiteltu ilmanotto aukko ja ajovalot edelleen. London eye samalta kuin MG ZS ainutlaatuinen butterfly oven muoto.

Taka suunnitteluun uuden auton hyväksyy siirrä takaisin suunnittelu integroidun panoraama kattoluukun, joka näyttää hyvin ainutlaatuinen ja uudet takavalot ovat suunniteltu erittäin hauskoja. Samaan aikaan diffuusori design alareunassa uuden auton ja suurikokoisten nosto spoileri korostaa hyvän suorituskyvyn uuden auton.

Virkamies ei vielä ole julkistettu power tuotanto-malli. Vertailukohtana MG E-motion-konseptiauto perustuu uusi puhdas sähkö modulaarinen alusta SAIC. Se antaa puhdasta sähköinen järjestelmä, kiihtyvyys 0-100km/h on alle 4 sekuntia ja suurin risteily. Tai ylittää 500 km.


MG.png