Mercedes-Benzin uusi GLE hyväksyy MHA platform julkaistiin Lokakuu 1

- Sep 07, 2018-

Mercedes-Benz uusia GLE testi vakooja kuvia alustan koodilla W167 on joutunut viime aikoina.


Uuden auton ulkonäkö on muuttunut merkittävästi verrattuna nykyiseen malliin. Uuden auton etuosan on uudistettu. Ääriviivat takavalo viitata uuden sukupolven CLS malli äskettäin mainittu. Sisustus on dual 12,3-tuumainen LCD kojelaudat. Viime aikoina Aika auto oppinut tarkoituksenmukaisten kanavien että uuden auton virallisesti julkaistaan lokakuun 1.


Kannalta ulkonäkö, vaikka uusi auto on naamiointi, etuseinän hyväksyy perheen design elementti, kuten yksi suuri kahden täyden tähden verkko, ja ajovalojen ryhmän on määrä hyväksyä uusi Multibeam LED ajovalojen ryhmä. Samaan aikaan uusi auto on rakennettu uusi MHA alustalle, Mercedes-Benz ja akseliväli on noussut verrattuna vanha malli. Takavalot voi tarkoitettujen uuden CLS-mallin ja uuden auton taka muoto on edelleen pyöreä. Lamppu ryhmä käyttää LED valonlähteiden sisällä.


Sisustus uusi auto tekee Mercedes-Benz perheen muotokieli ja kojetaulun vielä käyttää kaksi 12,3-tuumainen kautta tyyppi LCD, ja on varustettu uusi MBUX ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutukseen järjestelmä Mercedes-Benz tuotemerkin. Keskitason Ilmastointi-alue on muutettu neliön neljä erillistä pyöreä ilmanpoistoaukkoja Mercedes S-luokan. Keskitetyn Käsinojan auton edessä multimedia valvontajärjestelmä on myös muuttunut alkuperäisestä nuppi ja touch puhdasta touch suunnittelu ja muoto on tiivis ja antelias. Takaistuimet korkean profiilin malleja odotetaan varustettava electric ilmasäädettävät istuimet.


Konetehona uusi auto on rakennettu MHA-rakenne. Uusi auto on määrä varustaa uuden M256 kuuden sylinterin Turboahdetut moottorin 48V mikro-sekoitusjärjestelmä ja M264 nelisylinterinen turboahdettu moottori 48V mikro-sekoitusjärjestelmä. Vaihteiston käyttää Mercedes-9AT vaihdelaatikko.

Mercedes-Benz's new GLE adopts MHA platform .jpg