Mercedes-Benz ensimmäinen puhdasta electric Maastoauto - EQC maailman ensi-ilta

- Sep 13, 2018-

Syyskuuta 4 th Mercedes-Benz virallisesti julkaistu ensimmäinen massatuotantona Maastoauto Mercedes-Benz EQC sen electric alatavaramerkiksi EQ Tukholmassa. Uusi auto on sijoitettu puhdasta electric pk-SUV ja NEDC toiminta-alue pääsee yli 450km. On selvää, että Mercedes-Benz EQC otettu tuotantoon Saksassa jo 2019 lanseerattiin ulkomaiset markkinat saman vuoden kesällä.


Kannalta ulkonäkö kuoritus osa Mercedes-Benz EQC edessä kiinnittää edellisen sukupolven EQ konseptiauto muotoilukonseptin. Edessä säleikkö on suljettu suunnittelu, reunojen purkautuminen esitetään leveälierinen kromattu materiaalia, ja ulkopuolella säleikkö on yhdistetty ajovalot kirkas musta paneeli. Koko teknologian mielessä, konepelti paisutetun riveille tehdä uusi auto näyttää lisää lihasvoimaa.


Lisäksi EQC käynnisti AMG-Line sports kit version. Auton etuosa sisältää lähinnä musta piano maali etusäleikkö raja leikata, kaksinkertainen banner keskipitkällä mesh chrome trim ja enemmän liioiteltu edessä ympäröimä, se näyttää enemmän urheilullista.


Puolella sivuprofiili ja osa uuden auton ovat pohjimmiltaan sama kuin Mercedes-Benz-Vesa, mutta sivuprofiili-ikkuna on erityisesti D-pilarissa ikkunan kolmion, on selviä muutoksia. Uusi auto on myös chrome trim etulokari, joka on merkitty sininen EQC, kaiverrus, ymmärtää erityistä identiteettiä. EQC 400 säännöllisesti versio on varustettu 20 tuuman pyörien pariksi 235/50 R20 Pirelli Scorpion Verde ympäristöystävällinen renkaat; ja EQC 400 AMG-Line urheilu kit-versio on varustettu enemmän urheilullinen 21 tuuman tiheä pinnat kaksisävyinen rim pariksi 235/45 R21 Michelin Pilot Sport 4 SUV urheilu rengas.


Uuden auton on kehon koko, Leveys ja korkeus 4761/1884/1624 (langalla leveys 2096 mm ulkopeilit) ja akseliväli 2873 mm, akseliväli mukainen Vesa.
Sisäministeri EQC hyväksyy Mercedes-Benz-perheen uusin muotoilu hyväksyä kahden näytön kojelaudan ja keskusvalvonta suuri näyttö ja vakiona MBUX auton järjestelmä. Ohjauskeskuksesta pienempi ilmastointilaite ja multimedia-painiketta alueella edelleen nykyisen mallin muotoilu. Hyökkäys käyttää uutta tyyliä neliön Ilmastointi tuuletusaukkojen.


Konetehona EQC varustettu nelipöyräveto-järjestelmä, joka koostuu etu- ja taka dual moottorit. Yhdistetyn enimmäistehon on 408 hp, huippu-vääntömomentti on 765 Nm ja 0-100 km/h kiihtyvyys aika on 5,1 sekuntia. Suurin nopeus voi olla jopa 180 km/h. Akku ja akun uusi auto on varustettu akku kapasiteetti 80kWh suurin jännite 408 volttia ja NEDC matkalentonopeudella valikoima yli 450km.


Kannalta latausaika, uuden auton kanisteri apu jalkeilla jotta 110kW latauksen paalut ja kestää 40 minuuttia ladata 10 prosentista 80 prosenttiin käyttämällä lataaminen.

Mercedes-Benz's first pure electric SUV - EQC.jpg