Mercedes-Benz julkaisi EQC: n sisäisen esikatselukartan

- Aug 30, 2018-

Muutama päivä sitten Mercedes-Benz julkaisi EQC: n sisäisen esikatselukartan. Uusi auto on Mercedes-Benz EQ -merkin puhtaan sähköinen SUV-malli, joka julkistetaan virallisesti 4. syyskuuta Tukholmassa. Uusi autosi sisustus on Mercedes-Benzin perheystävällinen muotoilu, joka omaksuu integroidun suunnittelun sähköisen välineen ja keskusohjausnäytön.

 

Uusi auto jatkaa perinteistä Mercedes-Benzin sisustustyyliä, jossa on kolmipuinen monitoimiohjauspyörä, koko näytön LCD-näyttö ja näytön suunnitteluun kytketty keskusohjausnäyttö sekä uusimmat kosketuslaitteet käyttävät multimedialaitteet. Lisäksi ajoneuvon sisätilavuus käyttää myös suurta määrää lakattuja plakkia.

 

Mercedes-Benz EQC: n muoto kiinnittyy sukupolven EQ konseptiauton muotoiluelementteihin ja kehon linjat ovat sileät ja matalat. Uusi auto sijoitetaan keskikokoiselle maastoautoille, jotka perustuvat MEA-alustaan. Tässä alustan arkkitehtuurissa akku sijoitetaan lattialle ja jokainen akseli ajetaan sähkömoottorilla, joka muodostaa sähköisen nelivetoisen rakenteen. Vastaava akku on litiumioniakku. Laite tuottaa myös EQA: n, puhtaan sähköisen S-luokan ja muita malleja tulevaisuudessa.


Benz.png