Mercedes-Benzin uusi GLE ei vakooja kuvia altistuminen Paris Motor Show debyytti

- Jun 15, 2018-

Uuden auton odotetaan olevan virallisesti julkaistu Pariisin autonäyttelyssä vuonna 2018. On todettu, että tuleva Mercedes-Benz käynnistää hybridiversion GLE-plug-in-hybridistä. Mercedes-Benz GLS -malli julkaistaan myös virallisesti vuonna 2019.


Ulkonäköä ajatellen Mercedes-Benzin uusi GLE: n etupuoli käyttää yksittäistä banneriristikkoa ristikkopinalla. Sen etupuskuri on hyvin näkyvä ja molemmin puolin sumuvalot käyttävät alempaa säleikköä tai aerodynaamisia sarjoja ja valoja. Ontelo käyttää LED-valokaistaleita. Sivussa rungon rivejä on parannettu.Valtiosainen ryhmä, mutta muoto ja muoto ovat samanlaisia kuin uusi CLS.


Sisäänrakennetuotannossa uusi auto on varustettu samalla koko LCD-kojelaitteella kuin Mercedes-Benz E-luokka, ja keskikonsolissa on myös suurikokoinen näyttö. Uusi auto käyttää neljää neliön ilmastointilaitetta keskusohjausnäytön alla ja ohjauspyörä on Kolmipuomainen muotoilu, käsinojat lisätään suojuksen molemmin puolin.


Teho, uuden auton odotetaan käyttävän uutta E-luokan voimansiirtoa, sen 3.0T-moottori, jossa on 48V mikrosekoitettu järjestelmä, voi tuottaa 427 hevosvoiman tehon. AMG GLE 63 S: n odotetaan käyttävän 4.0T V8 -moottoria, jonka suurin teho on 601 hevosvoimaa.

Benz GLE 2014-2018 voidaan asentaa GPS-navigointirajapintaan, varmuuskopioi kameran käyttöliittymä ja AirPlay-vastaanotin.

GPS Navigation Interface for Benz GLE 2014-2018.jpg