Mercedes-Benzin uusi GLE-sisustus

- Jun 26, 2018-

Muutamia päiviä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat Mercedes-Benzin uuden GLE: n sisustusarkkikuvien sarjan, Mercedes-Benz GLE: n sisätilat soveltavat samaa kuin uusi Mercedes-Benz A -luokka suurella näytöllä (kaksi näyttöä yhdistettynä). Uusi auto julkistetaan virallisesti Pariisin autonäyttelyssä vuonna 2018.

 

Vakoilukuvista voimme nähdä, että uusi GLE on muuttanut nykyisen GLE: n lakisääteisen sisustuksen Mercedes-Benzin uudella sisustussuunnittelulla. Uusi auto ja Mercedes-Benzin uusi A-luokka on varustettu läpikulkevalla suurella näytöllä. Tämä suuri näyttö koostuu kahdesta vasemman ja oikean laajakuvanäytöstä, joista toinen on täysi LCD-kojelauta ja toinen multimedianäytöille.

 

Ulkonäköä ajatellen uusi Mercedes-Benz GLE -mallilla on vahvempi runkorivi, ja se käyttää yhtä banneriraitausta pistematriisin kanssa. Etupuskuri on erittäin näkyvä ja molemmin puolin olevat sumuvalaisimet on kytketty alempaan säleikköön tai Aerodynamics-sarjaan, uudet autojen ajovalot ovat yksinkertaisia ja LED-valokaistaleita käytetään lamppukammiossa.


BENZ.png