Mercedes-Benz uuden auton suunnitelman

- Jul 09, 2018-

Muutama päivä sitten saimme tietää uuden auton suunnitelman Mercedes-Benz virallista. Uusi G-sarja on saatavilla Kiinassa kolmannella neljänneksellä 2018.

 

Mercedes-Benz uudet palvelus oli ensimmäinen käynnistettiin 2018 New York automaattinen näyttäminen ja debytoi 2018 Peking automaattinen näyttäminen. Uuden auton ulkoa ylläpitää perinteiseen tyyliin, kova, dominoiva tyylillä ja kahden säleikkö etusäleikkö jättiläinen merkin LOGO näyttää hyvin tunnistettavissa. Lisäksi uusi auto on varustettu uusi muoto LED ajovalot ja ”C” muotoinen LED takavalo suunnittelu, visuaalinen vaikutus on enemmän tieteellistä jälkeen valaistus.

 

Uusi G-luokka on ylellisempi sisustus, perhekoon dual 12,3-tuumainen näyttö suunnittelu. Ohjauspyörän käyttää kolme-puolainen monitoiminen ohjauspyörä samanlainen uuden S-Class. Keski Ohjauspaneelin on yksinkertaistettu huomattavasti. Tasauspyörästön lukitus CTRL-painike sijaitsee keskusilmastointi ilman myyntipisteistä. Ilmastointi ilmanpoistoaukon hyväksyy omakotitalossa tuuletin siiven muotoilun ja riippumaton kvartsikello on lisätty Ohjauspaneelin Lisää ylellisyyttä center.


BENZ.png