Mercedes-Benz GLB spy kuvia, enemmän neliön muotoinen / odotetaan debyytti tämän vuoden

- Aug 21, 2018-

Kompakti SUV markkinoilla Mercedes-Benz on käynnistänyt rajat ylittävien tyylinen GLA malli. Viime aikoina ajokoe spy kuvia toinen kompakti Maastoauto Mercedes-Benz GLB saatiin merentakaisten media. Uusi auto on lähempänä perinteistä Maastoauto ja odotetaan debyytti tämän vuoden lopussa ja on saatavilla vuonna 2019.


Uuden auton muoto on neliön ja pieni GLS tunne. Tämä malli voidaan paremmin varmistaa tilaa matkustajille autossa. Luonnollisesti omakotitalossa Ilmastointi saanti säleikkö käytetään myös auton etuosan. Logo ei pieni keskellä ja LED-valonlähde on myös sovellettu sisällä ajovalot molemmin puolin.


Kun tulet puolella autoa, on, että auto on hyvin erilainen GLA. Katon kaarevuus on pieni kaarevuus, joka maksimoi tilaa. Uusi tyyli suurikokoisia vanteet. Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden lisäksi viiden-istuimen malli auton odotetaan myös lisää kolmannen rivin paikka aloittaa seitsemän istuinta ja pitkän akselin malleja.


Konetehona, uuden auton saa virtansa 1.4T Turboahdetut moottorin maksimiteho 120kW (163Ps) ja vääntöä 250Nm. Suhteen siirto auto on varustettu 7-nopeus dual-kytkin vaihteisto ja neliveto-järjestelmä.

Mercedes-Benz GLB .jpg