Mercedes-Benz EQS vakoilee valokuvia tai käyttää MEA -arkkitehtuuria

- Aug 09, 2018-

Muutama päivä sitten, ulkomaiset tiedotusvälineet kuvattu joukko naamioitu vakooja kuvia Mercedes-Benz EQS. Vakoilukuvista Mercedes-Benz EQS: llä on kapea runko. Aiempien raporttien mukaan auto ottaa käyttöön MEA-arkkitehtuuriohjelman. Virallisesti julkistettu vuonna 2020.


Vakoilukuvista Mercedes EQ S: n pitäisi kuulua nelipyöräiseen vaunuun. A-pilarin EQS: llä on suuri A-pylvään kallistuskulma, joka tekee autosta suuren etusuojaisen tuulilasin ja katon viiva on sileä.
Aiempien raporttien mukaan Mercedes-Benz EQS käyttää samaa MEA-arkkitehtuuriohjelmaa kuin EQC, joka julkaistiin 4. syyskuuta. Mercedes-Benz EQC on varustettu kaksimoottorisella nelivetoisella järjestelmällä, jonka suurin teho on yli 400 hevosvoimaa , 0-100 km / h kiihdytysaika 5 sekunnin sisällä, Mercedes-Benz EQS: llä voi olla vielä parempi teho.


Mercedes-virkailija ei tällä hetkellä paljasta autoa, mutta EQ C: n pääinsinööri Michael Kelz on aiemmin kuvannut sen S-luokan malliksi, mikä tarkoittaa sitä, että se on Mercedes-Benzin huippu-auto.
Ensimmäinen uusi puhdas sähköauto maasturi EQC, joka käyttää myös MEA-arkkitehtuuriportaalia, käynnistetään Tukholmassa 4. syyskuuta ja käynnistetään alkuvuodesta 2019. On selvää, että EQC on sijoitettu keskikokoiseen maastoautoihin, joiden runko on 4760mm. Aiempien raporttien mukaan MEA-arkkitehtuurityöalusta tuottaa tulevaisuudessa myös EQA: n, Mercedes-Benzin puhtaan sähköisen S-luokan ja muiden mallien.


MEA-modulaarisen alustan osalta virkamies totesi, että koska akku sijaitsee lattian alla ja sähkökäyttöinen järjestelmä eroaa perinteisestä polttoaineverojärjestelmästä, uudella autolla saattaa olla lyhyempi etuosa ja takana oleva ylitys. Tämä lisää vaikeutta yhdenmukaistaa polttoaineen ajoneuvoalusta puhtaalla sähkökäyttöisellä alustalla, mikä edistää MEA-modulaarisen alustan kehittämistä ja soveltamista.

Mercedes-Benz EQS.jpg

Mercedes-Benz-autosarjassa meillä on seuraavat tuotot: varmuuskopioi Mercedes-Benzin käyttöliittymä.

Tämä kameran käyttöliittymä on tarkoitettu Mercedes Benz -ajoneuvoihin Command Online NTG5 / 5.1, Audio 20 CD NTG5 / 5.1 ja Audio20 USB NTG5 / 5.1. Takakameran, etukameran ja 360 Panoramic-kameran videotuloliitäntää varten.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.