Mercedes-Benz EQS vakoilee kuvia altistumiseen

- Aug 01, 2018-

Muutama päivä sitten ulkomaiset tiedotusvälineet kuvasivat sarjan naamioitu vakooja kuvia Mercedes-Benz EQS. Vakoilukuvista Mercedes-Benz EQS: llä on kapea runko. Aiempien raporttien mukaan auto ottaa käyttöön MEA-arkkitehtuuriratkaisun vuonna 2020. Virallisesti debytoi vuonna.

Valotuksen vakoojauksen mukaan Mercedes-Benz EQS: llä on suuri A-pylvään kallistuskulma, joka tekee autosta suuren etusuojaisen tuulilasin ja katon viiva on sileä. Entinen EQC: n pääinsinööri Michael Kelz kuvasi mallia S-luokkaan, mikä tarkoittaa sitä Mercedes-Benzin lippulaiva-mallia, joka yhdistää Mercedes-Benzin ylellisyyden sähköjärjestelmiin. Kuitenkin hän sanoi myös, että auto on kokonaan pois nykyisestä S-luokan suunnittelusta.

Aiempien raporttien mukaan Mercedes-Benz EQS käyttää samaa MEA-arkkitehtuuriohjelmaa kuin EQC julkaistiin 4. syyskuuta. Mercedes-Benz EQC on varustettu kaksimoottorisella nelivetoisella järjestelmällä, jonka maksimitehon odotetaan ylittävän 400 hevosvoimaa ja 0-100 km / h kiihdytysaikaa 5 sekunnissa. Tällöin Mercedes-Benz EQS: llä voi olla vielä parempi teho .

benz eqs.png