Mercedes-Benz EQC kantaesitys käyttöikä yli 450km / ensi vuonna kotimaan

- Sep 12, 2018-

Syyskuuta 4 th, Ruotsi paikallista aikaa, Mercedes-Benz julkaisi ensimmäisen mallin Tukholman alatavaramerkiksi EQ-sarjan Mercedes-Benz-EQC. Kuten sähköinen ylellisyyden Keskikokoinen Maastoauto, Mercedes-Benz EQC pohjautuu MEA foorumi. NEDC-käyttöolosuhteissa cruising alue on yli 450km. Uuden auton valmistettu Kiinassa 2019 lopussa.


Kannalta muotoilu, Mercedes-Benz EQC pohjautuu sukupolven EQ konseptiauto, jossa etuseinän ottaa kiinni design muotokieli, edessä kasvot Ilmastointi saanti säleikkö koostuu monen banneri kromi vaaka nauhat ja tähti tunnus ja ajovalojen ryhmä. Se on integroitu ja yhdistetty LED päivällä käynnissä valot, joka on erittäin muodikas.


EQC yksinomainen nimikyltti puolella kehon uuden auton sisältää myös ajovalot ja vanteet korostaa sen sähköautojen yksilöivä sininen elementtejä. Auton takana muoto on pyöreä ja täynnä, ja C-muotoinen läpäisemään takavalo ryhmä paitsi kaikuja etuseinän päivällä juokseva valo, mutta myös tunnustamisen aste on vielä parempi, kun se on valaistu öisin.


Kehon koon Mercedes-Benz EQC on pituus, Leveys ja korkeus 4761 * 1884 * 1624 mm, ja akseliväli on sopusoinnussa Mercedes-Benz-Vesa, joka on myös 2873 mm. Siirrä takaisin runko, Vedä kerroin on vain 0,28 Cd.


Tulossa sisustus, Mercedes-Benz EQC hyväksyy uuden perhe-tyylinen sisustus-kielen. Uuden auton Keski Ohjauspaneelin ja kojetaulun yhdistää kaksi 10,25 tuuman suuri LCD-näytöt tasaiselle pinnalle, sininen-painiketta Käynnistä-painiketta ja yksinomainen Ilmastointi vent tyyli. Innovatiivisia sininen valaistuksen luoda upea tunne tyylikäs.


Lisäksi uusi auto on varustettu MBUX älykkään ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutukseen järjestelmä, käyttäjä voi käyttää sitä kautta ääni, hipaista irtoseinä ja hipaista. Ei ainoastaan käyttäjät säätää lämpötilaa ilmastointilaite äänellä, järjestelmä tarjoaa myös räätälöityjä Järjestelmäasetukset oppimisen ja käyttäjän tarpeita.


Voimansiirto-osan Mercedes-Benz EQC on varustettu edessä ja takana dual moottorit. Järjestelmä on integroitu enimmäisteho on 300kW (408Ps) ja piikin vääntömomentin 765Nm. Virallisesti ilmoittanut 0-100km/h kiihtyvyys aika on 5.1s. Uusi auto on varustettu 80kWh litium akku-pakkaus, matkalentonopeudella valikoima yli 450km NEDC olosuhteissa ja 80 % 45min pikalataus olosuhteissa ilmaiseksi.

Mercedes-Benz EQC .jpg