Mercedes-Benz EQC: n viimeisimmät tiedot altistuminen

- Jun 27, 2018-

Äskettäin merentakaisten tiedotusvälineiden mukaan Mercedes-Benz EQ -brändin puhdas sähköautomatiikka-malli EQC julkistetaan virallisesti Tukholmassa syyskuussa 2018, auto sijaitsee keskikokoisissa maastoautomalleissa, joissa on nelivetoinen järjestelmä, maksimaalisen virransyötön teho on odotettavissa Yli 400 hevosvoimaa, 100 kilometriä kiihdytettiin alle 5 sekuntia. Uusi auto on tarkoitus listata ulkomaille vuoden 2019 alussa.

Mercedes-Benz EQC on sijoitettu keskikokoiselle maastoautoille, joiden rungon pituus on 4,760 mm. Uusi auto on rakennettu MEA-alustalle. Lisäksi alusta tuottaa myös useita malleja, mukaan lukien EQA ja Mercedes-Benz S-luokan puhtaan sähköversion. Vakoilukuvista EQC ottaa käyttöön EQ-perheen uusimman suunnittelun ja useiden LED-valaisimien käyttö tekee siitä teknologisesti ja futuristisemmaksi.

Voiman osalta ajoneuvon etu- ja taka-akselit on varustettu kaksimoottorisilla moottoreilla, joiden suurin teho on 150 kW (204 Pa), jolloin ne muodostavat sähköisen nelivetoisen muodon. Akku on asennettu ajoneuvon alle. Akun kapasiteetti on 70 kW, ja WLTP-matkanopeus on yli 400 km (Kiinan normaalin risteilyn mukaan. Odotetaan saavuttavan yli 500 kilometriä).


46 benz.png