Mercedes-Benz EQ Silver Arrow käsite virallinen kartta julkaistu

- Aug 27, 2018-

Muutama päivä sitten, Mercedes-Benz virallinen esittämislupa uuden auton virallinen Kartta Mercedes-Benz EQ Silver Arrow-käsitteen. Uusi auto on powered by puhdasta electric drive-järjestelmä maksimiteho 738 hp. On todettu, että tämä auto paljastetaan nykyisen Pebble Beach Auto Show.

 

Mercedes EQ Silver Arrow käsitteen on hiilikuituinen runko, joka vähentää paino auton. Suunnittelu pyörät on hyvin erityinen, joka puhui koostuu 168 pinnat ja ulompi puoli vanteen on puoliympyrän metalli plakkia, joka on täynnä scifi. Taka spoileri on varustettu aktiivinen spoileri. Kun ajoneuvo saavuttaa tietty nopeus, spoileri nousee automaattisesti.

 

Uusi turvaistuin on suunniteltu auton keskustaan ja mahtuu vain yksi kuljettaja. Sisäosa kotipaikasta nahka, sisätilojen paneeli on valmistettu suuri edessä puu, väline-paneelissa on suuri koko LCD kojetaulun ja toinen LCD-näyttö on suunniteltu ohjauspyörä keskustassa.

 

Konetehona, uusi auto on varustettu puhdas sähkö asema järjestelmä maksimiteho 738 hevosvoimaa (550 kW). Power-akussa on kantavuus 80 kWh. Jotta ruokaa tarpeisiin polttoaineen Autoharrastajien ääni moottorin ajoneuvon on myös bensiini moottorin ääniaalto simuloitu äänitehosteita ja F1 tai AMG V8-moottorin simuloitu ääniaalto vapautuu ajon.


Benz.png