Mercedes-Benz EQ Silver Arrow käsite käsite auton virallinen kartta

- Sep 05, 2018-

Äskettäin Mercedes-Benz virallinen esittämislupa asento auton käsitekarttoja EQ Silver Arrow-käsitteen. Uusi auto on kunnianosoitus W125 klassinen auto, ja on varustettu puhdas sähkö neliveto järjestelmä, joka paljastettiin Pebble Beach Auto Show.


W125 auto, käsite Pisaran muotoinen elin, joka vaarantaa tyhjyyteen alhainen ja tasainen muoto on säilytettävä uuden auton. Uuden auton odotetaan myös ylittää W125 432.7 erkanevan kierrosnopeudella suuritehoinen neliveto siunauksen.


Uusi auto on vain ohjaustila keskellä ajoneuvon, ja se ei ole mahdollista saada apukuljettajan nopeus. Ja alkuun nahka istuin, suuren alueen walnut laatta + suuri LCD väline paneeli, eräänlainen antiikin ja modernin yhdistelmän tulevaisuus näyttää ja tuntuu.


Uuden auton käyttävät hiilikuituinen laitos-kehys ja vanteen 168 pinnat plus puoliympyrän ”munankuoren” metalli laatta. On syytä mainita, aktiivinen spoileri uuden auton takana voi automaattisesti nousta, kun ajoneuvo saavuttaa tietyllä nopeudella lisätä downforce.


Uuden auton sähköjärjestelmässä on neljä 550kW (738PS) puhdas sähkö neljän pyörän ajaa järjestelmän ja 80KW·h akku. Minusta tuntuu, että Sähköauto ei ole hauskaa? Sillä ei ole väliä, omistaja asettaa sisäisen autoäänentoistoa niin, että se päästää simuloitu ääni Mercedes F1 moottori tai AMG V8 ajon.

Mercedes-Benz EQ Silver Arrow.jpg