Mercedes-Benz ilmoitti puhtaasta sähköauton EQC-perävaunu 4. syyskuuta debyytti

- Sep 04, 2018-

Mercedes-Benz julkisti virallisesti ensimmäisen sähköauton EQC-esikatseluvideon. Videosta tiedämme, että auto vapautetaan 4. syyskuuta Tukholmassa, Ruotsissa. Uusi auto on tarkoitus listata ulkomaille alkuvuodesta 2019, ja suurin risteilyalus odotetaan ylittävän 500 km.


Vaikka saamamme tiedot ovat hyvin vähäiset, koska auto perustuu Generation EQ-konseptiautoon, voimme havaita, että videon suunnittelun elementit säilyttävät edelleen jonkin konseptimallin varjon, kuten päivällä käynnissä olevan koukun muodon valo ja läpikuultava rakenne. . Kuitenkin on havaittavissa, että etusäleikön muotoilu on näkyvämpi, ja etupäähine on myös lihaksikas johtuen korotettujen viivojen lisäämisestä.


Koska Mercedes EQC on sijoitettu keskikokoiseen maastoautoon, rungon pituus on 4760 mm. Uusi auto on rakennettu MEA-alustalle. Lisäksi alusta tuottaa myös erilaisia malleja, kuten EQA ja Mercedes-Benz S-luokan puhtaan sähköversion. Vakoilukuvista EQC ottaa käyttöön EQ-perheen uusimman muotoilun, ja useiden LED-valojen käyttö tekee teknisestä täynnä.


Voiman osalta auton etu- ja taka-akselit on varustettu kaksimoottorisilla moottoreilla, joiden suurin teho on 150 kW (204 Pa) sähköisen nelipyörävetoisen moottorin muodostamiseksi, nopeudella 0-100 km / h tai 5 sekunnin kuluessa . Uusi autoakku on asennettu ajoneuvon alle, akun kapasiteetti on 70kW · h ja suurin risteilyalue on yli 500 km.

Mercedes-Benz pure electric SUV EQC .jpg