Mercedes-Benz AMG lippulaiva Super käynnissä nimeltä yksi sekajärjestelmää

- Oct 16, 2018-

Mercedes-Benz julkaisi uusia amiraalinlaiva Super alkaa AMG hankkeen yksi 2017 Frankfurt Motor Show. Viime aikoina se oli oppinut merentakaisten media malli oli virallisesti nimetty ”yksi”. Ja tämä malli on 351km/h huippunopeus. Konetehona uusi auto on varustettu hybridijärjestelmä.


”YKSI” on sijoitettu niin uusi lippulaiva-superauto. Ulkoasua on futuristinen ja auton korkeus on alhaisempi pienempi ilmanvastuskerroin ja riittävä downforce. Etuseinän uuden auton kokonaisrakenne on enemmän pyöristetty ja suurikokoisten Säleikkö-suunnittelu hyödyntää aerodynaaminen etu. Uuden auton taka muoto on vielä suunniteltu leveä litteä tyyli ja pakokaasun asettelu hyväksyy yhden sisään-design, joka on hyvin urheilullinen.


Kannalta sisustus uuden auton vielä hyväksyy perheiden uusitut Mercedes-Benz. Auto käyttää puhdasta LCD kojetaulun ja suuri keskeinen hallita näytön teknologia mielessä. On syytä mainita, että uuden auton ohjauspyörän hyväksyy tyyli samanlainen F1 kilpa-auto. Se on täydessä merkityksessä torjumiseksi ja samaan aikaan tehdä kevyempiä, Autokorin ajastinkellolla on pääosin valmistettu hiilikuidusta.


Konetehona, auto on powered by 1.6T V6 turboahdettu moottori ja yhdistää neljä moottorit hybridi-järjestelmäksi. Yhteenlaskettu Maksimi lähtöteho ylittää 745kW (1014Ps). Tämä malli on vaihdettava jokaisen 50000 km koska jalo ajonopeus.

Mercedes-Benz AMG flagship super-running named ONE mixed system