Mercedes-Benz AMG A35 L sedan vakooja kuvat julkaistiin tämän vuoden lopulla

- Jun 29, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet ampuivat Mercedes-AMG A35 L -urheiluryhmää Euroopassa ja kilpailevat tulevaisuudessa Audi S3: n kanssa. Viimeisimpien uutisten mukaan auto käynnistetään Yhdysvaltojen ja Kiinan markkinoilla tulevaisuudessa, ja sen odotetaan julkaistuvan virallisesti tämän vuoden lopulla.


Ulkonäkö, uusi auto perustuu uuden Mercedes-Benzin pitkän akselivälin A-luokan urheilukuljetukseen, Mercedes-Benz-perheen viimeisimmän muotoilun kielen ilmestymiseen ja liioitellun urheilusarjan, ilmanottoaukon säleikkökorvaus Suunniteltu yhden tähdistön tähden tyyliin verkossa ajovalojen ryhmä käyttää kolmion muotoilua, jossa on suuri ilmanotto alla, täynnä urheilullista tunnetta.


Sivulla uusi auto on varustettu suurikokoisilla vanteilla, jotka näyttävät ilmakehältä. Takapäästö käyttää kaksipuolista pakokaasua.


Teho, uusi auto on varustettu 2.0T: n nelisylinterisellä turbomoottorilla, jonka odotetaan sovittavan sähköisen turbiinin ja 48V: n mikrohybriditekniikan kanssa, suurin teho voi nousta 300 hevosvoimaan.

Mercedes-Benz AMG A35 L sedan.jpg