Mercedes-Benz AMG A35 4MATIC todellinen auton altistuminen

- Oct 17, 2018-

Mercedes-Benz AMG A35 4MATIC malli has aikaisemmin esittämislupa virallinen kuva ja uusi auto on virallisesti julkistettu Pariisin autonäyttelyssä vuonna 2018. Reaaliaikainen kuva Mercedes-Benz AMG A35 4MATIC vastikään saatu merentakaisten media ja sen häntä on sovitettu takasiipi näyttää tunne liikkuvuutta. Jos valitset AMG A35 4MATIC Edition 1 näin ollen puolella kehoa kanssa häntä design on suurempi visuaalinen vaikutus.


Todellinen auto-kartta on nähtävissä, että uuden auton edelleen uuden sukupolven Mercedes-Benz A-luokan suunnittelu, vaikka Kiina Net käyttää matriisi-säleikön ja desig Star-merkin käyttäminen, kun AMG-logon Kohokohdat erikoisominaisuuksien identiteetti auton. . Uuden auton ajovalot on samaa mallia kuin uuden sukupolven CLS coupe, joka on juuri alkanut ja kokonaisrakenne on urheilullinen ja kovaa.


Puolella auto uusi auto rakennetaan Mercedes-Benz toisen sukupolven MFA-foorumi ja kehon koon vahvistetaan entisestään. Siksi tämän mallin koon odotetaan olevan suurempi kuin nykyisin myynnissä AMG A45 4MATIC-malli.


Konetehona AMG A35 4MATIC perustuu uuden M260 sarja 2.0T Turboahdetut moottorin. Uusi auto on suurin teho 225kW (305Ps). Uusi auto on viisi ajo tilaa ”märkä road” ja ”comfort”. ”Urheilu” ”, urheilu +” ja ”Custom”.

Mercedes-Benz AMG A35 4MATIC