Mercedes-Benz AMG A35 4AMTIC esikatselukuva tai rikkoutunut 5s

- Sep 26, 2018-

AMG on Mercedes-Benzin huipputehokas automerkki. Tällä hetkellä on 43, 45, 63, 65-sarja. Tulevaisuudessa tuotemerkki lanseeraa 35-sarjan malleja. Aika on äskettäin saanut esikatselun Mercedes-Benz AMG A35 4MATIC -malleista ulkomailta. Uuden auton yleinen muoto jatkaa uuden sukupolven Mercedes-Benz A -luokan suunnittelua, ja yksityiskohdat osoittavat AMG: n urheilu-geenit.


Verrattuna edellisiin vakoojaan, Mercedes-Benz AMG A35 4MATIC-malli jatkaa uuden sukupolven Mercedes-Benz A -luokan suunnittelua. Samalla verkko muodostaa pistematriisin ja klassisen muotoilun tähden tunnuksen, samalla kun AMG-logo. Osoittaa korkean suorituskyvyn omaavan auton tunnetta. Lisäksi uudet auto-ajovalot ovat samat kuin uuden sukupolven CLS-coupe, joka on juuri käynnistetty, ja yleinen muoto on urheilullisempi ja kova.


Auton puolelle uusi auto rakennetaan Mercedes-Benzin toisen sukupolven MFA-alustalle, ja kehon koko paranee entisestään. Siksi tämän mallin koon odotetaan olevan suurempi kuin tällä hetkellä myynnissä oleva AMG A45 4MATIC -malli. Lisäksi emme näe auton hännän yleistä muotoa esikatselusta, mutta käynnistämisen jälkeen tämän mallin Edition 1: n tai muiden mallien odotetaan sisältävän AMG-mallin ainutlaatuisen hännän muotoilun.


Teholla AMG A35 4MATIC on varustettu uudella 2.0T-turbomoottorilla varustetulla moottorilla, joka on varustettu 48V: n valosekoitusjärjestelmällä. Uuden auton maksimiteetin odotetaan olevan noin 223 kW (304Ps), mutta tämä on vain arvaus. Uskon, että Mercedes-Benz AMG-osasto on malli. Moottori on viritetty.

Mercedes-Benz AMG A35 4AMTIC.jpg