Mercedes-AMG A35 vakooja tai Pariisin debyytti lokakuussa

- Aug 01, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet paljastivat Mercedes-AMG: n tulevaan tulotason AMG A35 -testikokeilun valokuvaversion ryhmän, uuden auton tulevaisuuden odotetaan kilpailevan Audi S3: n, BMW: n uuden 1-sarjan M Performancein ja muiden mallien kanssa .


Ulkonäkö vakoojavalokuvista jatkaa perheen tyyliä, mutta etupinnan muoto on enemmän liioiteltua kuin nykyinen malli, alavartalo ja pyöreät linjat tekevät vain koko ajoneuvon vetokertoimen On 0,22. Lisäksi hännässä käytetään kaksois-ulkoista pakokaasua.


Voimassa A35 käyttää 2,0 l: n nelisylinteristä turboahdettua moottoria, jonka suurin teho on 340 hevosvoimaa ja suurin vääntömomentti 430 Nm. Tulevaisuudessa sähköturboahtotekniikka ja 48V valosekoitustekniikka lisätään. On todettu, että uusi auto julkaistaan virallisesti Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2018.


Mercedes Benz -autoille, meillä on seuraavat tuotot: varmuuskopioi Kameran käyttöliittymä Mercedes Benzille. Tämä kameran käyttöliittymä on tarkoitettu Mercedes Benz -autoille, joissa on Command Online NTG5 / 5.1, Audio 20 CD NTG5 / 5.1 ja Audio20 USB NTG5 / 5.1. Takakameran, etukameran ja 360 Panoramic-kameran videotuloliitäntää varten

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.

Mercedes-AMG A35 .jpg