Megane RS Trophy virallinen kartta julkaistu tehokkaampia

- Jul 26, 2018-

Muutama päivä sitten, Renault esittämislupa virallinen kartta Megane RS Trophy-malli. Uusi auto näyttää säännöllisesti R.S., mutta tavoitteellinen teräksen ase, suurin teho on 224kW (304Ps).


Kannalta ulkonäkö uuden auton ulkonäkö hyväksyy Renault: n uusi perhe-tyylinen muotoilu, ja edessä Ilmastointi saanti säleikkö on laajentunut ja kokonaisrakenne on enemmän liioiteltu. Sumu valoa alueella molemmin puolin on suunniteltu kolme LED-valonlähteet ja näyttää erittäin terävä.


Takaosa uusi auto on kunnostettu uutta laajarunkoista surround ja yleisilme on enemmän urheilullinen. Lisäksi auton pakoputken on säilyttänyt keskialueen ulkoasua nykyinen malli valtava diffuusori luomaan hyvin urheilullinen.


Sisustus sisustus uusi auto on samanlainen kuin tavallinen versio, mutta punainen ompelemalla käytetään ohjauspyörä, keskitetyn Käsinojan ja istuimen tehdä sisustus näyttää enemmän urheilullinen. Center-konsolissa on varustettu väri 8,4 tuuman kosketusnäyttö ja yleistä sisätilojen tekniikka on rikas.


Konetehona, 1.8T uuden auton moottorin has edelleen parantaa sen teho perusteella normaali versio. Suurin teho on 224kW (304Ps) vääntömomentista korotetaan 400Nm (käsivälitteinen vaihteisto malli), ja kahden kytkimen versio pääsee 420Nm.

Megane R.S. Trophy.jpg