MDX A-Spec virallinen kartta

- Jul 18, 2018-

Muutama päivä sitten, Acura julkaissut joukon MDX A-Spec urheilu kit versio virallinen kartta, kuin tavallinen versio MDX A-Spec sports kit versio elin on mustunut, kuten etu- ja takavalot, 20-tuuman pyörätJa muualla.Samaan aikaan etupuskuri muuttuu myös suuri musta mesh-materiaalia ja musta diffuusori alle takana auton luo tunne liikkuvuutta.A-Spec Sport Kit-versio tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman punainen, sininen ja valkoinen, joka on usein käytetty autoja.

Tunne liikkuvuutta luoma uusi auto ei pysy pinnalla mutta autossa.Vaikka konsoli muoto ei ole muuttunut, se on korvannut paljon puun syyt nauhat useita hiilikuitu leikkauksen nauhojen.Samaan aikaan A-Spec Sport-tuotepaketti on myös vaihdettu uusi tyyli istuin, suuri alue Alcantara aineistoa tuo vahva taistelevat tunnelma.

Urheilullinen ulkopuoli verrattuna uuden auton teho voi olla pettymys, ja tarjoaa 3.5L V6 ja 3.0L hybridi sähkön edelleen.3.5L hengittävä V6-moottori on maksimiteho 294 hp ja 362 piikin vääntömomentin Nm. Siirtoverkko on sovitettu 9-vaihteinen käsivaihteisto. Uusi MDX-Hybrid on varustettu 3.0L luonnollinen imu.Hybridijärjestelmä koostuu kaasua V6 moottori ja kolme moottorit on yhdistetty suurinta tehoa 325 hp ja piikin vääntömomentin 462 N•m. Siirtoverkko on sovitettu 7-nopeus dual-kytkin vaihteisto ja vakiona SH-AWD-neliveto-järjestelmä.

107 acur.png