McLarenin uusi SPEEDTAIL-esikatselu on 10 kuun vaihetta

- Aug 01, 2018-

Äskettäin McLaren julkaisi virallisesti Ultimate Seriesin koodinimeltään BP23 Hyper-GT: n esikatselun ja ilmoitti sen nimeksi SPEEDTAIL, jota voidaan pitää F1: n seuraajana, sen suurin nopeus ylittää 391 km / h. SPEEDTAIL alkaa 1,6 miljoonaa puntaa ja maksaa yleensä noin 2 miljoonaa puntaa vaihtoehdon jälkeen. Kuitenkin tämä auto tuottaa vain 106 autoa. On selvää, että uusi auto on tänä vuonna 10 kuunvaihe, ja massatuotanto alkaa ensi vuoden lopussa.


Ulkonäköä silmällä pitäen virkamies on aiemmin ehdottanut, että sen suurin nopeus nousee 391 km / h. Uusin perävaunu osoittaa, että tämän GT-urheiluauton ylälinja on erittäin sileä ja sillä on hyvä aerodynaaminen muotoilu.


Sisällä, viitaten edelliseen valotuksen esikatseluun, SPEEDTAIL käyttää samaa kolmiportaista ulkoasua kuin F1. Kuljettajan istuin sijaitsee ajoneuvon keskellä ja muut kaksi istuinta on sijoitettu kuljettajan istuimen vastakkaisille puolille. Samanaikaisesti painon pienentämiseksi SPEEDTAIL otti käyttöön myös uuden hiilikuitukerrarakenteen.


Voimassa uusi auto ottaa käyttöön uuden hybridijärjestelmän, ja sama 4.0T V8-kaksimoottorinen moottori kuin Senna on voimajärjestelmän pääteho.

McLaren's new SPEEDTAIL .jpg