McLarenin uusi Speedtail 2 sekunnin rikki 100-paikkainen urheiluauto

- Sep 20, 2018-

McLaren-brändissä on useita huippu-urheiluautoja, nimittäin McLaren P1, 720S ja Senna. Aika Motors oppi äskettäin uuden esikatselun McLarenin uudesta lippulaiva-urheiluautojen Speedtailista ulkomailta.


Uudella autolla on voimakas virtaviivainen tunne, ja malli on inspiroinut perheen lippulaivan urheiluauto F1. Uusi auto, koodinimeltään BP23, odotetaan olevan McLaren -brändin nopein malli.
McLaren Speedtailin yleinen ulkonäkö on hyvin virtaviivaista, ja malli on inspiroinut perheen lippulaiva F1-urheiluauto. Vaikka tässä mallissa ei ole erityisiä sisätilojen yksityiskohtia, on syytä mainita, että uuden auton odotetaan sisältävän kolme ulkoasua ja kuljettaja on keskellä. Tämän mallin odotetaan olevan hybridi, mutta se on erilainen kuin McLaren P1. Suurin teho on 736kW (987Ps) ja suurin nopeus on 391km / h. McLarenin johtajat sanovat, että mallia voidaan käyttää jokapäiväiseen ajoon, ei pelkästään keskittymään raitiovaunuun. Lisäksi uudelle autolle suunnitellaan tällä hetkellä vain 106 yksikköä, mutta kaikki on myyty loppuun ja kunkin auton hinnan odotetaan nousevan 2,5 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin.

McLaren's new Speedtail 2 second broken 100-seat sports car.jpg