McLaren 720S pakkaus julkaistavaksi ensi vuonna

- Oct 19, 2018-

McLaren 720S malli oli virallisesti paljastettiin 2017 Chengdu autonäyttelyssä. Viime aikoina se oli oppinut merentakaisten media McLaren 720S TRACK PACK julkaistiin virallisesti. Uuden auton hyväksyy sytytin jyvittää aikoa kuin muut mallit perheessä. Koko ajoneuvon menettää 24kg perusteella 720S, 0-200 km/h. Kiihtyvyys-aika on vain 7.8s.


Kannalta ulkonäkö uusi auto tekee erittäin dynaaminen muotoilu mukaisesti erityistä identiteettiä super urheiluauto. On syytä mainita, että uusi auto menettää 24kg perusteella 720S uuden auton kevyt rakenne on vielä äärimmäinen. Lisäksi uusi auto on varustettu uusi aerodynaaminen kit, kevyt 10-puhui taotut alumiinivanteet, hiilikuitu aktiivinen taka spoileri ja pakokaasun, joka tuo urheilu suorituskyky täysillä.


Sisäosa uuden auton yleinen muutos ei ole suuri, mutta voimme nähdä kuva että uuden auton käyttää suuren hiilikuitua paneeli, ja on myös hiilikuitu kilpa-istuin, hiilikuitu muutos meloa ja ohjauspyörä, kääritty Alcantara aineistoa. Taistelevat tunnelma.


Konetehona, uuden auton saa virtansa 4.0T V8 twin-turbo moottori suurimman tehon 522kW (710Ps). Huippu-vääntömomentti ei ole paljastettu. Siirto-osa vastaa 7-nopeus dual-kytkin vaihteisto.

McLaren 720S TRACK PACK