McLaren 600LT virallisesti listattu

- Jul 03, 2018-

Opimme McLarenin virkailijasta, että uusi urheiluautot 600LT käynnistettiin virallisesti. LT on "Longtail", mikä tarkoittaa pitkää häntä. Virallisten lähteiden mukaan 600LT on rajoitetun myynnin muodossa (määrä ei ole ilmoitettu). Se otetaan käyttöön tämän vuoden lokakuussa tuotantoketjun ollessa 12 kuukautta.


600LT on McLarenin "Long Tail" -perheen neljäs jäsen, joka perustuu kevyeen, hiilikuidun yksirunkoiseen alustaan, joka on optimoitu teho, paino ja aerodynamiikka. Uusi auto käsin kootaan McLarenin maailmanlaajuinen valmistuskeskus Wokingissa, Surrey, Iso-Britannia.


Ulkonäköosassa ajovalojen mallinnus ja tuotemerkki LOGO täydentävät toisiaan, ja lamppuryhmän sisätila on merkitty "600LT". Uusi auto käyttää uutta hiilikuitukehystä, joka on 74 mm pidempi kuin muut urheiluautot. Se on varustettu etupuolella, sivupalkkeilla ja kiinteillä pyrstöillä vähentämään painoa ja lisäämään alaspäin.


Rungon puolella uusi auto käyttää P Zero Trofeo R -renkaita Pirellille.
Takana on suurin kohokohta, uusi auto käyttää ainutlaatuista yläpakoputkirakennetta, uuden muodon pohja, joka vastaa suurikokoista hiilikuidun takajäähdytintä. Takavalot käyttävät samanlaista tuotemerkkiä LOGO.


Sisäosassa uusi auto on yhdistetty punaisiin ja mustisiin väreihin, ja kevyitä Alcantara-kankaita käytetään useissa sovelluksissa. Ensimmäistä kertaa on varustettu hiilikuidun kilpasuolat. Lisäksi McLaren tarjosi myös räätälöityjä kokoonpanoja, kuten hiilikuitukattoja, oviaukkojen ja hiilikuidun etuhaarukoita.
Teholla McLaren 600LT on varustettu 3,8 litran turboahdetun V8-moottorin kanssa, jonka suurin teho on 600 hv ja huippuvääntömomentti 620 Nm.

McLaren 600LT.jpg