McLaren 570S Spider Kanadan erikoisversio virallisella kartalla

- Aug 10, 2018-

Viime aikoina McLaren 570S Spider Canada Commission -mallin versio julkaistiin virallisesti, uuden auton on juhlistaa brändin historiaa Kanadan markkinoille, silika-valkoisen maalin käyttöä, runsaasti punaisen hiilikuidun runko-osia ja vain Kanadan markkinoilla rajoitettu käynnistää 5 Car.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto omaksuu ainutlaatuisen värisovitteen. Piidioksidin valkoisen maalin ja useiden punaisten hiilikuitukomponenttien kaksi väriä heijastavat lumen ja vaahteran yhdistelmää. Uusi auton rungon puoleinen ilmansyöttö, moottoritilan kansi ja muut sarjat on valmistettu ainutlaatuisesta punaisesta hiilikuitumateriaalista, ja vaahteranlehden logo kehossa korostaa edelleen uuden auton erikoisversion mallin identiteettiä. Lisäksi uusi auto on varustettu harmaalla maalatulla kevyellä vanteella.


Autossa sisätiloissa uusi auto myös omaksuu perhetyylisen muotoilun. Uuden auton katto-osa ja ohjauspyörä hiilikuidun sisustuksella ovat kääritty punaiseen Alcantara-materiaaliin. Uuden auton keskikonsolin pohjassa on myös metalli rajoitettu painokuvio, joka on yksinomaan mallin mukainen.


Voimassa vallassa uusi auto on powered by 3.8T twin turboahdettu V8 -moottori, jonka suurin teho on 419 kW (570 P) ja huippuvääntömomentti 600 Nm. Lähetyksen suhteen se sopii 7-vaihteisen kaksoiskytkentäisen vaihteiston kanssa.

McLaren 570S Spider.jpg