Mazda VISION COUPE

- Sep 05, 2018-

Äskettäin Mazda V VISION COUPE -konseptiautolla on ensimmäinen näyttely Kiinassa 26. syyskuuta, ja tämä auto edustaa myös Mazda-mallin tulevaisuuden suunnittelu- ja kehityskehitystä.

 

VISION COUPE käyttää uusinta Soul Design Language -versiota. Kuusipuolinen säleikkö on poikkirivinen koko. Koko keho on erittäin terävä. Ohut valot ja kolmiulotteiset linjat tekevät uuden auton näyttävän dynaamiselta.

 

Uusi auto käyttää pitkää häntä ja lyhyt hännän muotoilu. Auton takaosa lisää uuden auton retro-makua. Autojen puolella oleva malli on valmis jatkamaan Mazda-dynaamista perhetyyliä. Takasuunnittelu on luonteeltaan enemmän, sileät linjat ovat melko upeita, ja molempien puolien jäljet osoittavat auton moottorigeenit.

 

Sisäosassa auton rakenne on äärimmäisen yksinkertainen, keskikonsolissa on ohut keskiohjausnäyttö ja puun korjuus tekee auton näyttävän erittäin retroksi. Ohjauspyörän ja instrumentin muotoilu käyttää myös tätä muotoilutyyliä, ja yksinkertainen muoto on erittäin tyylikäs.

 

Mazda-videokameran Android-käyttöliittymä, voit käyttää alkuperäisen autonäytön viihdeominaisuuksia. Tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin lisätietoja.


Mazda.png