Mazdan kaksi konseptiautoja on ensimmäinen näyttely Kiinassa 26 syyskuu.

- Sep 13, 2018-

Viime aikoina olemme oppineet uutisia Mazda virkamies. Mazda Motor aikoo käynnistää sen kaksi uutta käsitettä henkilöautojen Kiinassa on tämän kuun 26. Kaksi uutta konseptiautoja ovat: Mazda V VISION COUPE ja Mazda RX-VISION. Sekä konseptiautoja ole paljastaa ulkomailla, mutta ei ole vielä esiintynyt maan.


Uuden sukupolven sielu konseptiauto VISION COUPE edustaa Mazdan soul design konseptin. Edessä ja keho on suunniteltu minimalistinen muotoilu. Leikkauksen edessä säleikkö kromattu on paksu ja voimakas ja eagle eye molemmin puolin on suuri. Valot ovat erittäin teräviä. Visio-COUPE on erittäin kapea moottoritilan kanssa lyhyen takapäähän, joka sopii suuri Coupe paikannus ja esittelee ready-to-go-asento. Vaikka uuden auton pyrstö on yksinkertainen, pakokaasun ulkoasua työmarkkinaosapuolten on osoittanut synkkä puoli.

Mazda's vision coupe.jpg

2015 Tokyo Motor Show Mazda virallinen esittämislupa RX-VISION-konseptiauto, joka käyttää FR-asettelu ja roottori moottori paljastaa prototyyppi tulevaisuuden RX-sarja urheiluauto. Kannalta ulkonäkö uuden auton kokonaisrakenne on hyvin dynaaminen ja etuseinän hyväksyi perheen design sielukas liike. Hoikka moottorin kansi on tyylikäs ja dynaaminen. Uusi puolella autoa on tasoitettu viivakaavio ja erinomainen visuaalisia tehosteita, ja häntä suunnittelu on hyvin yksinkertainen. Uuden auton rungon koko on 4389, 1925, 1160 mm ja akseliväli on 2700mm.

Mazda's RX-VISION.jpg