Mazda: n uusi CX-3-koko kasvaa

- Sep 11, 2018-

Viime aikoina on merentakaisten tiedotusvälineiden raportteja, Mazda: n uusi CX-3 tai kasvattavat rungon kokoa ja varustettu puristussytytysteknologialla SkyActiv-X-moottorilla ja korvaavat vääntöjalkin jousituksen vähentääkseen melua ja lisäävät tilaa auto, uusi auto tai virallisesti julkistettu vuonna 2020.

 

On todettu, että Mazda uusi CX-3 on suurempi koko, joten se on samanlainen koko Honda ja Toyota kilpailijat. Suunnittelussa se saa inspiraatiota CX-5: stä. Lisäksi uusi auto on varustettu vääntövaijerin takajousilla, joka nostaa matkatavaroiden tilaa ja vähentää tieliikenteen kohinaa, mutta vääntövaijerin rakenne estää ajoneuvoa tuottavan nelivetoista versiota.

 

Voimassa oleva uusi auto on varustettu SkyActiv-X -moottorilla. Tämä moottori on ensimmäinen käyttämään homogeenista puristussytytys (HCCI) -tekniikkaa. Tämän tekniikan avulla polttoaineen kulutusta voidaan vähentää 30% ja tehoa parannetaan.

 

Android-videon käyttöliittymä Mazdaa varten, voit vaihtaa alkuperäisen auton järjestelmän Android-järjestelmään. Voit käyttää alkuperäisen autonäytön viihdeominaisuuksia, kuten internetin surffaamista, videoiden katselua ja suosikkisovellusten lataamista.


Mazda.png