Mazda MZD Connect -järjestelmä

- May 30, 2018-

Mazda MZD Connect System on Mazda: n kehittämä ajoneuvon kokoonpanojärjestelmä.

Axela angkesaila on Mazda: n ensimmäinen auto, jossa käytetään MZD Connect -järjestelmää.

Mazda CX-3, Mazda CX-4, Mazda CX-5, Mazda CX-5, Mazda CX-5, Mazda CX-5, Mazda CX-5 -8, Mazda CX-9

 

Mazda MZD Connect -järjestelmä on yhdistelmä sääuutisia, microblogging-vuorovaikutusta, ajoneuvotietoja, reaaliaikaisia liikenneolosuhteita ja muita käytännön tietoja. Hiljattain suunniteltu keskusohjaus ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutusjärjestelmä estää tehokkaasti kuljettajan äkillinen kosketusnäytön muutos. Kunto; Sen varmistamiseksi, että kuljettaja voi nähdä selvästi näkyvyysetäisyydestä 750 mm, otetaan käyttöön 7 tuuman näyttöruutu; sokea ohjaus ja visuaalinen leviäminen vältetään "sokealla ohjauksella" liikenneturvallisuuden parantamiseksi.

 

Viihde Yhdistä älypuhelimesi Iphone, Android Phone ja ulkoinen ääni toistaaksesi ääntä ja videota. Yhteys voidaan liittää älypuhelimeen Bluetooth, katsella puhelimen osoitekirjaa ja handsfree-puhelua.

 

Navigointi, navigointi SD-kortti, keskusnäkymä näyttää kartan reitin heti, kun käyttäjät jatkavat Mazda Autoshop-päivitystä. Se voi aina käyttää OEM-navigointipalvelua.

 

Peruutusvaiheen aikana ajoneuvon takaosa näytetään näyttöruudulla ylimääräisellä linjalla, jotta se ei pysy huolestuneisuuksista.

CX-5 2017 Mazda Android interface.jpg