Mazda Android Interface Navigointi

- May 31, 2018-

Kuten tiedät, että Mazda MZD -liitäntäjärjestelmä on varustettu 7 tuuman näytöllä. Se tarvitsee Android-navigointiin, Tämä tuote on Android 6.0-käyttöjärjestelmä, joka sopii 2013 ~ 2018 Mazda MZD Connect -järjestelmään. Se tarjoaa navigoinnin, PAS-lisävarusteen, videotulostuksen ja korkean resoluution 1080P-toiminnon, koska se on samanlainen kuin OEM-valikko. alkuperäinen järjestelmä. ja se on yhteensopiva auton kanssa vuosina 2013-2018 ja se kuuluu autonmalleihin.

Mazda CX-4, Mazda CX-5 (2018), Mazda CX-7, Mazda CX-8, Mazda CX-9, Mazda 2, Mazda 3 Axela, Mazda 5, Mazda 6 Atenza.

Omalla ratkaisutoimistomme avulla voimme käyttää kaikkia voittaja-T3-autojen teknisiä ominaisuuksia. Se on tehnyt syvällistä kehitystä Android-IOS-tyyppisessä autossa, kuten OEM-järjestelmässä. Sisäänrakennettu Can Bus ja tuki OEM-kosketusnäyttö toimivat täydellisesti multimediajärjestelmässä. Nyt se tukee myös MZD Knob -toimintoa sekä kosketusnäytön ja alkuperäisen painikekytkimen ja ohjauksen. Tuki älykkäälle pysäköintihallintajärjestelmälle (IPAS).

Jotta Android-navigointi, videoliitäntä, multimediajärjestelmä yhdeksi BOX-paketiksi. Mazda MZD Connect Android-käyttöliittymä voi jakaa auton kaiuttimen AUX IN tai FM-lähettimellä, jotka parantavat navigointiäänen lisäystä samalla tavalla kuin OEM-autolla. Plug and play on helppo asentaa, asentaja ei tarvitse leikata mitään johdot, CarPlay lisävarusteina, jotka tarvitsevat ulkoisen USB-donglen, Täydellinen lisäys navigointiin, on syytä omistaa yksi.

Mazda Android Interface Navigation.jpg