mazda 3 android videoliitäntä

- Jul 17, 2018-

Mazda3 on Mazda-auto. Mazda3 on tehnyt merkittäviä parannuksia alustan, kehon ja voiman ydinteknologioihin, mikä paransivat huomattavasti tuotteiden tehoa ja ylellisyyttä. Tuotevalikoimaa on parannettu huomattavasti.

Mazda3 tunnetaan myös nimellä "axela" Japanissa. Siinä on viisi viistoperä ja neliveto sedan. Kotimaisen kokoonpanon siirtyminen on pääasiassa 1,6 litran bensiinimoottoria. Mazda3 on erittäin hyvä urheiluauto, joka on erittäin suosittu nuorten keskuudessa, etenkin henkilöautojen muutostöistä. Mazda6: sta lähtien Mazda: n brändikuva on saanut uuden ilmeen. Persoonallisuus, nopeus ja yrittäjähenki ovat korvanneet Mazda keskinkertaisen vaikutelman aikaisemmin. Vaikka Mazda3 käyttää uuden Ford Focusin alustaa, se ei näe mitään Fordin varjoa pinnalla. Päinvastoin, erinomainen urheilu tuntuu tekee Mazda3: n tyylistä.

meillä on Android-videoliitäntä mazda 3: lle vuodesta 2013 vuoteen 2018, android sisäänrakennetulla carplay- ja peili-linkillä, se voi yhdistää wifiin google mapin, youtube-yhteyden jne. kanssa. ei ole alkuperäistä autojärjestelmää,

104 mazda.png