Massatuotanto vuonna 2020, viimeisimmät uutiset MG E-liikkeestä

- Jul 24, 2018-

Muutama päivä sitten MG-auton virkailijalta sai tietää, että MG E-motion -konseptiauton massatuotanto tulee olemaan vuonna 2020, ja se on tullut projektikaudeksi. Tuolloin tuotanto-versio on edelleen kaksiovinen nelivetoinen coupe.

MG E-motion -konseptiauto lanseerattiin 2017 Shanghain autonäyttelyssä. Uusi auto on ulkonäöltään erittäin urheilullinen. Etupinta hyväksyy MG-perheen uusimman pistematriisin säleikön. Kromi edessä ympäröi liioiteltua ilmanottoaukkoa ja ajovalot jatkuvat. Sama Lontoon silmäsuunnittelu kuin MG ZS, jossa on ainutlaatuinen perhonenoven muoto.

Taaksepäin suunnitellussa uudessa autossa on luistamaton malli, jossa on sisäänrakennettu panoraama kattoikkuna, joka on hyvin ainutlaatuinen ja uudet takavalot on suunniteltu erittäin järkevästi. Samanaikaisesti uuden auton ja suurikokoisen nostosilmukan hajotinrakenne korostavat uuden auton hyvää suorituskykyä.

Virkamies ei ole vielä paljastanut tuotantomallin voimaa. Viitaten MG E-motion -konseptiauto perustuu SAIC: n uusiin puhtaaan sähköiseen modulaariseen alustaan. Se käyttää puhdasta sähköjärjestelmää, kiihtyvyysaika 0-100 km / h on alle 4 sekuntia ja suurin risteilyalue. Tai se ylittää 500 kilometriä.

124 mg.png