Maseratin uusi maastoauto kuvitettu kartta

- Jul 16, 2018-

Äskettäin ulkomailla julkaistiin kuvitteellinen kartta Maseratin uudesta SUV-mallista, joka sijoitetaan alempaan kuin Levante-malliin. Tämän vuoden kesäkuussa Maseratin virkamies totesi, että uutta Levanten pienempää mallia on kehittymässä, eikä tämän uuden auton virallista nimeä ole vielä paljastettu. Tämä kuvitteellinen kartta esillä tässä vaiheessa uskotaan syventävän kaikkien odotuksia tämän uuden Maserati SUV.

 

Maseratin virkamies totesi, että uusi maastoautomalli on kevyestä alustasta, keholla on 50:50 painojakauma. Vaikka se on yksi taso alhaisempi kuin nykyinen Levante-malli, uusi maastoauto on edelleen auto, joka pyrkii hallitsemaan ja ajamaan nautintoa virallisessa suussa. Kuvitteellisesta kartasta on samankaltainen kuin Levante. Etusäleikkö ja edessä / takana olevat ulkonevat pyörien kulmakarvat ovat myös Maseratin nykyinen perhetapahtuma.

 

Ero on se, että Maseratin uusi maastoauto, kuvassa kuvitteellisessa kuvassa, on ulkonäöltään tehokkaampi kuin Levante ja se käyttää enemmän suoria rivejä. Tämä ero on hyvin samanlainen kuin Ghibili ja Quattroporte. Maserati-perheessä pienempi autojen / maastoautojen luokka voi olla urheilullisempi pinnalla.


Maserati.png