Maserati Levante GTS uutiset tai debyytti vuonna 2020

- Aug 10, 2018-

Muutama päivä sitten opetimme asiaankuuluvista kanavista, että Maserati Levante GTS: n odotetaan käynnistyvän virallisesti vuonna 2020. Auton ulkonäkö laajentaa Maserati Levante Trofeon muotoilua ja etupuolella olevan vesiputken etusäleikkö näyttää määräilevä.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto jatkaa Maserati Levante Trofeon muotoilua, pienillä yksityiskohdillaan, mukaan lukien uuden etupuskuri ja suuri monikiekkomainen vanteen vaihto.
Auton takaosassa kummankin puolen pakokaasu on osoittanut uuden auton urheilullisen suorituskyvyn. Lisäksi uuden auton takapuskurissa on myös suuri hopeinen suojalevy, joka ilmaisee SUV-mallin villityypin. Uuden auton taustavalot ovat hyvin tunnistettavissa ja käyttävät LED-valonlähteitä.


Sisäpuolelle uusi auto on suunniteltu perheen tyyliin, jossa on punainen + musta sisustus. Aiemmin julkaistusta virallisesta kartasta todetaan, että uuden auton säilytyspalkki on myös peitetty hiilikuitumateriaalista.
Voimantuotantoon uusi auto on powered by 3.8T V8 twin turbo moottori, jonka suurin teho on 404 kW (550Ps) ja huippuvääntömomentti on 730Nm. Vaihteisto vastaa 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja 0-100 km / h kiihdytysaika on vain 4,2 s.

Maserati Levante GTS.jpg