Maserati Ghiblin erikoispainos virallinen kartta

- Oct 12, 2018-

Muutama päivä sitten Maserati julkaisi virallisesti joukon Ghibli Ribelle -malleja. On selvää, että uusi auto on suunniteltu Halloween-teemalla, ja se käynnistyy Euroopassa lokakuussa, kun vain 200 autoa on myyty.
Ulkonäköä varten Maserati Ghibli Ribelle -mallin erityisversio on rakennettu Halloween-teemaan. Uusi auto on suunniteltu tummalla värillä ja mustetuilla vanteilla. Jarrusatulat on suunniteltu punaisella, jotta uusi auto näyttäisi poikkeuksellisen urheilulta.


Sisätilojen uudet istuimet ovat musta / punainen, joten uuden auton sisätilat näyttävät urheilulta ja kaikuvat urheilullista ulkoasua. Lisäksi uuden auton keskikonsoli ja oven trimmi on koristeltu punaisella aksentilla, ja Ribelle-versiolla on ainutlaatuinen merkki lohkon ympärillä, mikä osoittaa sen erityisversion. On syytä mainita, että uusi auto on saatavana Ribelle Plus -paketissa, mukaan lukien Harman Kardon ääni, LED-adaptiiviset ajovalot, yksityislasit ja kattoikkunat.


Voimassa oleva uusi auto on powered by 3.0T kaksimoottorisella turboahdettu V6 korkea-pienitehoinen bensiinimoottori ja 3.0T dual-turboahdettu V6-dieselmoottori. 3.0T bensiinimoottorin teho on 312 kW (424 PS) ja 253 kW (345 PS) vastaavasti, ja 3.0T-dieselmoottori on suurin. Teho on 199kW (271Ps). Siirtoverkon osalta uusi auto vastaa 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja se on saatavana taka- ja neliveto-asetuksilla.

Maserati Ghibli.jpg