Maserati Ghibli

- May 30, 2018-

Vuoden 2018 uudet Maserati Ghibli -järjestelmät on päivitetty ulkonäköön, sisustukseen, suorituskykyyn ja teknologiaan, mikä tekee siitä entistä nuorekkaampaa ja dynaamisempaa.

Ghibli on korkean suorituskyvyn omaava luksusautokatkaisu. Ghibli on hämmästyttävä muotoilu. Se yhdistää suorituskyvyn ja ylellisyyden. Ghiblin luonnollinen kilpajuoksu, Maseratin kilpa-geenit, on suuri voima eikä koskaan uskalla mennä kauas.

 

Uusi Ghibli-sedan on uusi tulkinta vuoden 1966 ensimmäisen mallin olemukselle. Se omaksuu tyylikäs ja rohkea muotoilu, kondensoi edistynyttä tekniikkaa ja vapauttaa jännittävän ja tehokkaan suorituskyvyn.

 

Vuoden 2018 Ghibli-sedan on saatavana kahdessa GranLusso- ja GranSport-tyyliin, joista kukin tarjoaa laajan valikoiman kokoonpanoja, jotka ovat räätälöityjä yksilöllisiin tarpeisiin. Räätälöimme Teslan näytön Android-navigoinnin Ghibliin, mikä tekee ajokokemuksesta täynnä yllätyksiä

 

Riippumatta valinnasta, missä mennä, Maserati Ghibli sedan on aina ainutlaatuinen paikka tyydyttää halu unelmakauteen. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja pystysuoran Android-multimedian navigointi- ja navigointijärjestelmästä.

Maserati-Ghibli-GranSport-dashboard.jpg