Mainstream-malli: Hondan 10. sukupolven sopimus

- Jul 11, 2018-

Konfiguroinnin suhteen uudet Accordin korkean profiilin mallit käyttävät täysiä LED-valolähteitä. Alhaisissa profiileissa ajovalot koostuvat kuudesta erilaisesta lähivalaisimesta ja halogeenipalkkijohdosta.


Sisustuksessa uuden Accordin sisustus on täysin päivitetty, mutta tyyli ei ole yhtä urheilullinen kuin ulkonäkö, symmetrinen muotoilu ja kolmipuhelin monitoimiohjauspyörä ovat perinteisempää.


Kelluva keskusohjauspaneeli on nykyään suosittu kokoonpano. Accord-huippumallit tukevat vain Honda CONNECT -toimintoa, kun taas muiden mallien keskusohjausnäytöt ovat yhteensopivia Apple CarPlay- ja Android Auto -ohjelmiston kanssa.


Uuden mallin ansiosta Accordin ajo-tilan suorituskyky on hyvä, mutta rungon asettelu ei ole säännöllistä ja kuormauskapasiteetti pienenee edelliseen malliin verrattuna.


Uusi Accord on powered by low-power L15BM ja suuritehoinen L15BN 1.5T turboahdettu moottori, jonka suurin teho on 130kW ja 143kW vastaavasti ja suurin vääntömomentti 230Nm ja 260Nm vastaa CVT vaihteisto.

Jos haluat nauttia erilaisista viihdeohjelmistoista ajon aikana, voit tutustua niihin liittyviin tuotteisiin - Android-videoliitäntään Hondan kymmenennen sukupolven Accordille.

Honda's 10th generation Accord.jpg