M6 No.1 myydään ensimmäisellä kaudella

- Jun 07, 2018-

Ensimmäinen kaupallinen piirin kokemuskeskus avattiin, koordinoi Shanghain modernia maamerkkiä Wujiaochang, houkuttelee suuri joukko nuoria tulemaan tutkimukseen ja kokemukseen


Ensimmäisellä vuosineljänneksellä listan kärjessä oli "testipisteet", joiden kokonaismyyntimäärä oli 58 548; 117%: n vertailukohtainen salamasuuntaus ja ensimmäinen kansainvälisen brändin kasvuvauhti. Samanaikaisesti uusi suorituskykyinen auto ajo MG 6 ja "suosituin SUV nuorten" MG ZS, kaksinkertainen osuma yhteinen hyökkäys, ensimmäisen vuosineljänneksen liikevaihto ylitti 10000 yksikköä yhden kuukauden aikana, lämpö on pysäyttämätön .


"Mighty Red" ei ole vain Kiinan ilmiö, vaan myös maailmanlaajuinen puomi. Nuoret riviin ostaa sen, joka on tämän vuosisadan vanhan aina YOUNG-brändin jokapäiväistä elämää. MG ZS tuli Thaimaahan vain 4 kuukautta ja ylennettiin Thaimaan B-luokan SUV: n 1 parhaan joukkoon. Sen kuukausittaiset myynti nousi 1.139 kappaletta. Tämä pakotti Honda HRV: n, Mazda CX3: n ja muiden japanilaisten kilpailijoiden, jotka olivat jo kauan olleet Thaimaan markkinoilla, ja oli edelleen Bangkok Motor Showissa. B-SUV voitti vuoden suosituimman mallin; Seuraavaksi Australiassa, Chilessä, Saudi-Arabiassa ja muissa maissa on MG: ssä lueteltuja tuotteita, joiden ansiosta useammat nuoret ympäri maailmaa voivat nopeuttaa sykettä.


Uusi MG 6 perustuu "Yhdeksännen voimansiirron" nopeaan kiihtyvyyteen, "Connected Wisdomin" tieteen ja tekniikan luomiseen sekä XDS-käyrän dynaamisen ohjausjärjestelmän ja ESC: n ajoneuvon vakauden valvontajärjestelmä. Kaksinkertaisella ohjauksella ja turvallisuuden tunteella upouusi MG 6 "stuttered" "suorituskykyisten autojen markkinoilla", kuten Civic, Angkorella ja muut japanilaiset autot.

MG6 China Red.jpg