Lippulaivaurheilussa sijaitseva BMW 8-sarja käynnistyy tänä iltana

- Jun 15, 2018-

Uuden sukupolven BMW 8-sarja käynnistyy klo 19.00 Euroopan aikaa 15. kesäkuuta (klo 13.00 Pekingin aikaa) Le Mans Townissa, Ranskassa. Uusi auto sijoitetaan BMW: n lippulaiva-autoon. Tulevaisuus on Mercedes. - Mercedes-Benzin S-luokan coupe-kilpailu.


BMW esitteli ensimmäisen kerran 8-sarjan (E31) vuonna 1987, ja se virallisesti sulkasi auton vuonna 1999. Nykyään seuraavan sukupolven 8 sarja julkistetaan virallisesti lähes 20 vuotta. Uusi auto rakennetaan CLAR-arkkitehtuurin perusteella. Se hyväksyy standardin laajamittaisen GT-urheilutyyppisen tyylin, ja uusi suunnittelukieli haittaa myös aiempaa perhetapaa. Integroidun munuaisen säleikön tyyli on aggressiivisempi. Ajovalaisimet käyttävät myös uusinta laser-angel silmien tyyliä, ja tailband-mallilla on dynaamisempi visuaalinen vaikutus.
Sisätiloissa, aiemmin paljastetuista vakoojakuvista, koko 8-sarjan uusi sukupolvi käyttää myös uusia sisustuselementtejä, mukaan lukien täydellinen LCD-kojelauta, uuden sukupolven iDrive-järjestelmät sekä entistä kehittyneempi sisäkeskus konsolin tyyliin.


Teholtaan uusi 8-sarja on varustettu V8-moottorilla, jonka suurin teho ja huippuvääntö ovat 530 hevosvoimaa ja 750 N • m. Siirtoverkko on sovitettu 8-vaihteinen käsivaihteisto ja varustettu xDrive neliveto-järjestelmä, neliveto ohjaus ja Focus on optimoitu takana ero ja suspensiojärjestelmät ja valinnainen aktiivinen rullan vaimennusjärjestelmä.


20 bmw 8 series.png