Listattu uusi BMW 2-sarjan Touring Car

- Jun 12, 2018-

Ulkonäkö, uusi auto jatkaa BMW: n perhesuunnittelua, vain päivityksen yksityiskohtia, perheluokan klassinen munuaisen ristikon koko on suurempi ja mustalla pinnoitteella, jossa on ulkoinen kromaus, niin että koko etupinta Korkealla tunnustuksella laatutaso tuntuu huomattavasti parantuneen.

Toinen muutos uuden auton etuosassa on uuden tyylin ajovalaisin, joka on terävä. Lisäksi uusi auto käyttää myös suosittuja ajovalojen ja ajovalojen suunnittelua, joka on täynnä muodin merkitystä. On syytä mainita, että myös LED-sumuvalot ilmestyivät uusissa autoissa.

Sisätiloissa uusi auto on pääosin päivitetty konfigurointiin. 8,8-tuumainen HD-kosketusnäyttö, jossa on uusin sukupolvi iD6-näyttötekniikka, jossa on langaton Apple CarPlay. BMW Cloud Connect mahdollistaa kohteen jakamisen ja lähtöpaikan ilmoituksen. Luonnolliset kielten tunnistusjärjestelmät (NLU) voivat heti tunnistaa äänikomennot syvällä optimoinnilla kiinalaisella kielellä.

On syytä mainita, että tämä järjestelmä voi myös jatkaa itsensä oppimista käyttäjän kielen tavoin.

Teho, uusi auto edelleen kuljettaa 1,5T kolmisylinterinen ja 2,0T nelisylinterinen turboahdettu moottori, joka 1,5T kolmisylinterinen turboahdettu moottorin suurin teho 100kW (136Ps), huippu vääntömomentti 220Nm; 2,0T nelisylinterinen turboahdettu moottorin maksimiteho 141kW (192Ps), vääntömomentti 280Nm. Vaihteisto sovitetaan 6-vaihteinen automaattivaihteisto ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

Uudella BMW 2-sarjan Utility Wagon -autolla on uusi 7-paikkainen ulkoasu, ja molemmat ovat saatavilla yksinoikeudella M-Motion-pukuun. Lisäksi on lisätty auringonlaskun oranssimaalin väri, joka on antanut kuluttajille enemmän valintoja ja vastaa myös vaunujen identiteettiä.


1 bmw 2 series.png