Listattu heinäkuussa New Jeep Wrangler

- Jun 28, 2018-

Neljäs sukupolvi Wrangler esitteli tänä vuonna Pekingin autonäyttelyssä ja on myynnissä heinäkuussa. Uusi auto on täysin päivitetty ulkonäkö, sisustus ja tekniikka. Hinta näkyy myös kasvavan.

Uuden sukupolven Wranglers on perinyt klassisen 77-vuotiaan maailman tyyliin. Seitsemän reikäinen pystysuora ilmanottoriste, pyöreät ajovalot, puolisuunnikkaan pyörien kulmakarvat ja suuri etupuskuri ovat Jeep Wrangler -perheen klassisia elementtejä. LED-ajovalot tekevät Wranglerin etupuolelta. Kasvot näyttävät jumalalta, ja päiväkäyttövalot liikkuvat siipien molemmin puolin.

Verrattuna ulkotilaan sisätilojen muutokset ovat silmiinpistävämpiä ja "siipi-siipi" maisemasuunnittelu näyttää hienommalta. Ensimmäistä kertaa uusi auto on varustettu neljännen sukupolven Uconnect-älykkäällä ihmisen ja tietokoneen välisellä vuorovaikutusjärjestelmällä, joka yhdistää Applen CarPlayn ja Baiduin CarLife-kaksoisjärjestelmän. 8,4-tuuman LCD-näytön ansiosta auton tekniikka tuntuu parantuvan entisestään.

Voimassa oleva uusi Wrangler tulee tulevaisuudessa markkinoille vain 2,0T bensiinimoottorilla, jonka suurin teho on 268 hv ja huippuvääntömomentti 400 N • m. Siirtoverkko sovitetaan ZF: n 8-vaihteinen käsivaihteisto ja se on vakiona. Nelipyöräveto.


49 jeep.png