Lexus UX on ensimmäinen Kiinan auto näyttää 2.0L teho

- Aug 23, 2018-

Muutama päivä sitten, opimme tarkoituksenmukaisten kanavien Lexus UX käynnistyy Chengdu, Kiina, joka avaa Elokuu 31. Uusi auto on sijoitettava niin kompakti Maastoauto, joka kilpailee Audi Q3, Mercedes-Benz GLA, Acura CDX ja Infiniti QX30.


Kannalta ulkonäkö uuden auton yleinen suunnittelu on yhtenäisempi ja perhe-tyyppinen kara-muotoinen Ilmastointi saanti säleikkö on yksi osa on varustettu suhteellisen säännöllisesti LED ajovalojen ryhmä. Sumu sävyjä molemmin puolin etupuskuri näyttävät terävä ja lisää vähän persoonallisuutta uuden auton.

Lisäksi UX-mallista on myös F Sport-versio, joka on päivitetty keskeyttämisestä lisävarusteena ilmajousitus-järjestelmä ja 18-tuumaiset pyörät.


Sisustus uusi auto on edelleen vahva Lexus Perheravintolat, varustettu LCD kojetaulun, laaja-alaista kelluva keskeinen hallita näytön, ohjauspyörä mela, dual-vyöhykkeen automaattinen ilmastointi, -painiketta Käynnistä-painiketta, sähköinen käsijarru TouchPad tablet.


Konetehona, UX-200 on powered by uusin dynaaminen voima 2.0 L moottorin maksimi terminen hyötysuhde 41 % ja maksimiteho 170 hp. Drive-järjestelmä on sovitettu suora vaihto CVT-vaihteisto. UX 250-malli käyttää 2.0L hybridijärjestelmä kokonaisteho 178 hp.

Lexus UX.jpg