Lexus UX Chengdu Auto Show Kiinassa Uusi maastoauto

- Aug 13, 2018-

On selvää, että Lexus UX käynnistyy 31. elokuuta Chengdussa Kiinassa. Uusi auto esiteltiin vuoden 2018 Geneven autonäyttelyssä, joka oli ensimmäinen GA-C-alustalle perustuva Lexus-malli, joka asetti ylellisyystason maastoauto.


Lexus UX noudattaa konseptiauton elementtiä, etupuolen perhetyyppistä karan muotoista ilmanottoaukkoa, jossa on epäsymmetrinen timantti-ajovalot, upotettu tyypin 7 koriste-nauhan läpi, ristikon keskellä on musta ja kiiltävä verkon sisäpuolella.


Sivusta Lexus UX sivuputki on ohut, ja terävä ja tukeva vyötärölinja hahmottaa erittäin voimakkaan rungon. Uuden auton runko on 4496 mm. Lisäksi UX-mallissa on myös F Sport -versio, joka on uusittu jousituksella, lisävarusteena saatavan mukautuvan jousitusjärjestelmän ja 18 tuuman pyörien avulla.
Lexus UX punainen ja musta väri sopivat urheilulliseen ylelliseen tyyliin. Yhden kierroksen LCD-instrumenttipaneeli, jossa ohjauspyörän mela siirtymässä. Lisäksi keskikonsoli on varustettu suurikokoisella kelluvalla keskusohjauspaneelilla. Tietenkin uusi auto on varustettu käynnistyspainikkeella, automaattisella ilmastointilaitteella, TouchPad-tabletilla ja muilla käytännön asetuksilla.


Voimakkuuden suhteen Lexus UX200 varustetaan vasta kehitetyllä Dynamic Force-sarjan 2.0L-nelisylinterisellä moottorilla, jonka maksimi lämpötehokkuus on 41% ja maksimiteho 125kW (170PS). Siirtoverkko on sovitettu Direct Shift CVT vaihteella.


UX250h perustuu 2.0L-moottoriin ja siinä on moottori, joka muodostaa hybridijärjestelmän, jonka kokonaisteho on 131 kW (178 PS) ja tavallinen neliveto.

Lexus UX.jpg

Lexus-autosarjan tuotannossa on seuraava: Videoliitäntä Lexus ES / IS / NX / CT-sarjalle vuodesta 2014-.

Tätä Android-navigointirajapintaa voidaan käyttää kaikissa uusissa ja vanhoissa Lexus-malleissa (IS, CT, ES, NX Series). Kaikkiin käytetään myös muiden GVIF-liittimien kanssa. TOYOTA, 2012 Buick, Opel, Chevrolet Malibu, Land Rover löysivät 3 ja niin edelleen. Tämä tuote tarjoaa navigoinnin, videolaitteiston sisääntulon, käänteisen videon lisäyksen OEM-näyttöön.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.