Uusi Lexus ES tai 26 heinäkuu

- Jul 11, 2018-

Opimme asianmukaisten lähteiden, uusi Lexus ES arvata jotta olla saatavana 26 heinäkuu.Uuden auton käynnistää kahdeksan mallia ES 200/ES 260/ES 300h.

Kannalta ulkonäkö, Lexus' uusi ES on muuttunut sen hillitty ja vakaa muotoilu aiemmin käyttöön enemmän urheilullinen tyyli; säilyttäminen omakotitalossa kara-muotoinen edessä net suunnittelu, edessä säleikkö on pystysuora säleikkö sisällä, joka näyttää erittäin aggressiivinen.Säleikkö on sisustettu leikkauksen LED-ajovalot ovat paritalo, ja LED daytime running lights ”√” kromattu.

Puolella auto uusi auto on nykyinen malli terävämmältä rivit ikkunan reunalla varjo ja laitoksen linjan lihakset ovat vahvempia.Häntä linjat ovat terävämpi kuin nykyiset, ja rivit hahmotella reunat ja kulmat, ja vaikutus on voimakkaampi.Rungon piilossa pakoputki motion spoileri.Uusi ES perustuu GA-K-alustaan. Pituus ja leveys korotetaan 65mm ja 45mm vastaavasti verrattuna nykyiseen malliin; Auton korkeus pienenee 5 mm ja akseliväli laajennetaan 50mm 2870 mm.

Konetehona uusi Lexus-ES tarjoaa kolme power vaihtoehtoja, kuten 2.0 L hengittävä (ES 200), 2.5 L hengittävä (ES 260) ja 2.5 L hybridi (ES 300 h), joista hybridi-malli on yhdistää 218.Hevosvoimaa, 100 km kattava polttoaineenkulutus on 4,7 L.


Meillä on nyt apple carplay ja taka kameran käyttöliittymä on lexus, vaikka olemme android tesla tyyli dvd tämän auton


84 lexus es.png