Lexusin uudet ES: n viimeisimmät uutiset saattavat olla virallisesti luettelossa heinäkuussa

- Jun 13, 2018-

Äskettäin olemme oppineet asiaankuuluvista lähteistä, että uuden Lexus ES: n odotetaan käynnistyvän virallisesti heinäkuussa 2018 ja uusi auto on virallisesti julkistettu vuoden 2018 Pekingin autonäyttelyssä. Uusi auto jatkaa Lexus-tyyliä tunnetulla karan muotoisella etusäleiköllä. Lisäksi uusi auto rakennetaan Toyota: n uusimpaan TNGA-arkkitehtuuriin.


Lexusin uusin perhekeskeinen muotoilukieli on tyylikäs ja aggressiivinen muotoilun kannalta. Suuri ilmanottoaukko hyväksyy uusimman perhetapaturman muotoisen muotoilun ja käyttää musta käsittelyä, jota ympäröi suuri kromattu pinta.

Litteät ja pitkät "Z-muotoiset" ajovalot ovat erittäin muotoiltuja, kolme vierekkäistä lamppua ovat erittäin kirkkaat, ja ne voivat myös tarjota erinomaisia valaistustehosteita, kun taas alemmat "nuolinäppäimet" LED-päivänvalot ovat myös ajoneuvon tunnistamisesta.


Sisätiloissa huippuluokan mallit varustetaan myös suurikokoisilla LCD-näytöillä. Konfiguroinnin kannalta uusi auto on varustettu päänäytöllä, langattomalla latauksella ja muilla kokoonpanoilla.

Teho, uusi auto on varustettu 2.0L moottorilla, 2.5L moottorilla ja 2.5L + moottorijohdoilla. Hybridiversion yhdistetty teho saavuttaa 160 kW: n (218Ps) ja vastaa E-CVT-vaihteistoa.


Lexus-autojen toimivuuden lisäämiseksi voimme tarjota AirPlay Stereoa Lexus ES -sarjan 2015-2017 tai Lexus ES -sarjan käyttöliittymälle vuosilta 2014-2018.

Lexus new ES.jpg