Lexus LCF vakooja valokuvien altistumista

- Jul 25, 2018-

Äskettäin jotkut ulkomaiset tiedotusvälineet ovat ottaneet useita Lexus-testivälineitä. RCF: n lisäksi, jonka raportoimme aiemmin, on myös koeajoneuvo, jota epäillään olevan LCF. Vakoilukuvista testipyörän häntä on kiinnitetty LC 500: n hännän päähän, mutta tämä on enemmän kuin LCF, koska neljän pakoputkiston asettelu on sama kuin F-sarjassa yleisesti käytetty asettelu. RCF ja GSF käyttävät tätä. Pakokaasun asettelu.

Etupuolella perhe-tyyppisen verkon lisäksi suuret ilmanottoaukot vasemmalla ja oikealla puolella ovat erittäin houkuttelevia. Sen odotetaan parantavan moottorin jäähdytystehoa, mutta säteilijän hämärtymistä, etupuskuria . Suunnittelua ei ole saatu päätökseen, mutta voimme jo tuntea uuden auton edessä olevan aggressiivisuuden. Samanaikaisesti huomasimme, että testerin lokasuojat ovat huomattavasti laajempia verrattuna keskimääräiseen autoon, mikä tarkoittaa, että uusi auto on varustettu laajemmalla ja tehokkaalla renkaalla.

Kun Toyota testasi Supraa Saksassa, kuului huhuja, että Lexus LCF: llä olisi uusi 4,0-litrainen V6-moottori, jonka teho oli 621 hv. On kuitenkin myös uutisia siitä, että se käyttää luonnollisesti suotavaa 5,0-litraista V8-moottorin päivitystä. Versio, jopa jotkut väittävät, että uusi auto käyttää turboahdettua moottoria.

Emme tällä hetkellä pysty määrittämään sähköjärjestelmän konfiguraatiota, mutta Lexus-merkillä on pienempi todennäköisyys käyttää turbiinimoottoria LCF: ssä. Riippumatta uudesta autosta käytetystä moottorista, LCF: llä on suurempi teho kuin LC 500: llä. Koska LC 500 painaa 1 941 kg, LCF: n painonpudotuksen pitäisi olla. LCF: n odotetaan olevan debyytti ennen vuotta 2020.lecus lcf.png