Lexus LC Yellow Special Edition esittelee Pariisin autonäyttelyssä

- Aug 09, 2018-

Muutama päivä sitten Lexus julkaisi joukon virallisia kuvia LC Yellow Special Editionista. Uuden auton rungon väri on maalattu Flare Keltaisella ja päivitetty joihinkin kokoonpanoihin. On selvää, että uusi auto debytoi Pariisin autonäyttelyssä.


Ulkonäköä ajatellen Lexus LC Yellow Special Edition -malli on sama kuin myytävissä LC-sarjan malleissa, ja se on maalattu Flare Yellow -värin värillä. Lisäksi uusi auto käyttää aktiivihiilikuidun häntä, joka nousee automaattisesti, kun ajoneuvon nopeus ylittää 80 km / h.


Sisäpuolelle uuden auton sisätilat on valmistettu puoliansiliinista nahasta, mikä lisää entisestään mukavaan ajomukavuutta. Lisäksi uusi auto on lisännyt pedaalin, keltaisen ovipaneelin ja valkoisen maalatun istuinosan erikoisnumeron. On syytä mainita, että uusi auto tarjoaa myös 10 kaiutinta Mark Levinsonin ääni- ja HUD-päänäytön kokoonpanosta.

Lexus LC Yellow Special Edition.jpg

Lexus-autosarjassa meillä on seuraavat tuotokset: Android GPS Navigation for Lexus vuodesta 2014-.

Tätä Android-navigointirajapintaa voidaan käyttää kaikissa uusissa ja vanhoissa Lexus-malleissa (IS, CT, ES, NX Series). Kaikki toimivat muiden järjestelmien kanssa GVIF-liittimellä, esim. Toyota, 2012 Buick, Opel, Chevrolet Malibu, Land Rover Discovery3 jne. Tämä tuote tarjoaa navigoinnin, videolaitteen tulo käänteisen videon lisäyksen OEM-näytölle.

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.